Over ons

Haarvezels voor ieder budget

Haarvezels.nl streeft ernaar om mannen en vrouwen met dunner wordend haar een voordelige en kwalitatief hoogwaardige oplossing te bieden. Wij worden er blij van als mensen met haarproblemen geen onzekerheden meer hoeven te ervaren en de dag vol zelfvertrouwen tegemoet gaan.

Een zeer groot deel van de mensen uit onze samenleving heeft door verschillende oorzaken last van dunner wordend haar. Kaalheid is helaas geen keuze en de oplossingen zijn vaak duur en onoverzichtelijk. 

Om deze redenen hebben we onze selectie klein gehouden, en bieden je de best geteste vezels aan tegen de laagste prijzen. Andere aanbieders hanteren prijzen van €29.95, €39.95, en zelfs bedragen van €49.95(!) zijn niet ongewoon voor een busje van ca 28 gram van soortgelijke kwaliteit. Wij bieden onze haarvezels aan tegen een eerlijke prijs vanaf €19.95.
Mocht je een adres hebben gezien met lagere prijzen, laat het ons weten en wij passen onze prijzen daarop aan.

Al onze haarvezels hebben natuurlijke kleurtinten, zijn dierproefvrij, klinisch getest en daarom vrij van allergische reacties. 
Voor een duidelijke omschrijving hoe je het best de vezels kan aanbrengen, klik hier

Verder staat klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. We hebben om deze redenen door de jaren heen een trouwe klantenbase opgebouwd. Dus als je verder nog vragen hebt, neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Haarvezels.nl
Trinidadstraat 16 (bezoek op afspraak)
1448TG Purmerend
Sales(@) haarvezels.nl
0614141404 (WhatsApp/SMS)
KVK: 67091512
BTW: NL002131574B82