Over ons

Haarvezels voor ieder budget

Haarvezels.nl streeft ernaar om mannen en vrouwen met dunner wordend haar een voordelige en kwalitatief hoogwaardige oplossing te bieden. Ons uitgangspunt is dat alle mensen met haarproblemen geen onzekerheden meer hoeven te ervaren en vol zelfvertrouwen hun dag tegemoet kunnen gaan.

Een zeer groot deel van de mensen uit onze samenleving heeft door verschillende oorzaken last van dunner wordend haar. Kaalheid is helaas geen keuze en de oplossingen zijn vaak duur en onoverzichtelijk. 

Om deze redenen hebben we onze selectie klein gehouden, en bieden u de best geteste haarvezels tegen de laagste prijzen. Andere aanbieders hanteren prijzen van €29.95, €39.95, en zelfs bedragen van €49.95(!) zijn niet ongewoon voor een busje van ca 28 gram van soortgelijke kwaliteit. Wij bieden onze haarvezels aan tegen een eerlijke prijs vanaf €19.95.

Al onze haarvezels hebben natuurlijke kleurtinten, zijn dierproefvrij, klinisch getest en daarom vrij van allergische reacties. 
Voor een duidelijke omschrijving hoe u het best de vezels kunt aanbrengen, klik dan hier

Verder staat klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. We hebben om deze redenen door de jaren heen een trouwe klantenbase opgebouwd. Dus als u verder nog vragen heeft, neem contact met ons op of bestel direct.

Haarvezels.nl
Trinidadstraat
1448TG Purmerend
Sales(@) haarvezels. nl
0614141404 (WhatsApp/SMS)
KVK: 67091512
BTW: NL002131574B82