Vraag en antwoord

Hoe lang blijven de haarvezels zitten?
De vezels blijven zitten totdat je je haar weer (grondig) wast.

Kan ik er mee sporten?
✓ Je kan er gewoon mee sporten, de vezels zullen door zweet niet worden weggespoeld. 

Is het geschikt voor alle haartypen?
 Jazeker, de haarvezels werken bij alle haartypes en texturen. Dus ook bij krullend of kroeshaar.

Hoelang gaat zo'n busje/zak gemiddeld mee?
Dit loopt erg uiteen vanwege de mate van gebruik, schattingen lopen uiteen van 2 tot 4 weken voor een busje en 6 tot 18 weken met een 100gram navulzak.

Kunnen de haarvezels vlekken veroorzaken?
De vezels maken geen vlekken vanwege de kleurvastheid. Wel kan er in sommige gevallen een 'spoor' achterblijven op bijvoorbeeld een hoofdkussen of in een helm. Deze zijn eenvoudig weg te kloppen.

Welke kleur moet ik kiezen?
Gebruik de kleurkaart om de meest geschikte match voor je haarkleur te vinden, waarbij je onthoudt dat je gemakkelijk kleuren kunt mengen voor verschillende combinaties. Wees bewust dat je liever een tint te licht, dan te donker moet kiezen voor een natuurlijker resultaat. Ook kan je foto's sturen via onze whatsapp link rechts onderaan de pagina, of een email sturen naar [email protected]. Dan helpen wij je graag verder.

Zijn er bijwerkingen? 
Nee, de enige bijwerking is dat je vol zelfvertrouwen de straat op kan! De vezels hebben geen effect op het bestaande haar. Het product kan wel enige irritatie geven als het in je ogen komt. Als dit gebeurt, direct uitspoelen met water.

Wat is het verschil tussen jullie merken?
Minimale tintverschillen kunnen voorkomen tussen de merken. Verder hebben al onze producten dezelfde ingredienten. De meeste klanten merken geen verschil.

Wat is de kwaliteit ten opzichte van de veel duurdere merken?
 Wij laten met enige regelmaat nieuwe merken haarvezels testen door onze klanten. Onze huidige selectie komt op dit moment qua kwaliteit & prijs als beste uit de bus.

Kunnen de vezels discreet verstuurd worden?
Onze producten worden altijd discreet verstuurd. Dus zonder productbeschrijving op het pakketje.

Hoe lang duurt het voordat het pakketje bij mij binnen is?
Wij versturen de pakketjes dezelfde of de eerstvolgende dag. De pakketjes worden via Post.nl verstuurd waarna je de tracktrace code per email van ons ontvangt. In de meeste gevallen krijg je de dag na verzending je bestelling binnen.(behalve Zo/Ma)

Wat is het retourbeleid?
Wij hanteren een 30 dagen geld-terug-garantie. Voor de busjes geldt dat deze ongeopend dienen te zijn. Voor het versturen ons svp eerst een e-mail sturen via ons contact formulier. Daarna kan je de producten retour sturen. (voldoende gefrankeerd)

Heb je meer vragen? Twijfel niet, benader ons direct.