Vraag en antwoord

Hoe lang blijven de haarvezels zitten?
De vezels blijven zitten totdat u uw haar weer (grondig) wast.

Kan ik er mee sporten?
U kunt er gewoon mee sporten, de vezels zullen door zweet niet worden weggespoeld. 

Hoelang gaat zo'n busje/zak gemiddeld mee?
Dit loopt erg uiteen vanwege de mate van gebruik, schattingen lopen uiteen van 2 tot 4 weken voor een busje en 6 tot 18 weken met een 100gram navulzak.

Kunnen de haarvezels vlekken veroorzaken?
De vezels maken geen vlekken vanwege de kleurvastheid. Wel kan er in sommige gevallen een 'spoor' achterblijven op bijvoorbeeld een hoofdkussen of in een helm. Deze zijn eenvoudig weg te kloppen.

Welke kleur moet ik kiezen?
Gebruik de kleurkaart om de meest geschikte match voor uw haarkleur te vinden, waarbij u onthoudt dat u gemakkelijk kleuren kunt mengen voor verschillende combinaties. Ook kunt u foto's sturen via onze whatsapp link, of onze contactpagina. Dan kunnen wij een schatting maken.

Zijn er bijwerkingen? 
Nee, de enige bijwerking is dat u vol zelfvertrouwen de straat op kan! De vezels hebben geen effect op het bestaande haar. Het product kan wel enige irritatie geven als het in uw ogen komt. Als dit gebeurt, direct uitspoelen met water.

Wat is het verschil tussen jullie merken?
Minimale tintverschillen kunnen voorkomen tussen de merken. Verder hebben al onze producten dezelfde ingredienten met het verschil dat de vezels van het huismerk iets fijner van structuur is. De meeste klanten merken geen verschil.

Kunnen de vezels discreet verstuurd worden?
Onze producten worden altijd discreet verstuurd. Dus zonder productbeschrijving op het pakketje.

Hoe lang duurt het voordat het pakketje bij mij binnen is?
Wij versturen de pakketjes de eerstvolgende dag. De pakketjes worden via Post.nl verstuurd waarna u de tracktrace code per email van ons ontvangt. In de meeste gevallen krijgt u de dag daarna uw bestelling binnen.(behalve Zo/Ma)

Wat is het retourbeleid?
Wij hanteren een 30 dagen geld-terug-garantie. Voor de busjes geldt dat deze ongeopend dienen te zijn. Voor het versturen ons svp eerst een e-mail sturen via ons contact formulier. Daarna kunt u de producten retour sturen. (voldoende gefrankeerd)

Heeft u meer vragen? Twijfel niet, benader ons direct.