Vraag en antwoord

Kunnen de haarvezels irritatie veroorzaken? 
De kans is zeer klein dat u irritatie zult ervaren. In de 9 jaar dat wij deze producten verkopen gaven maar 2 klanten aan jeuk te ervaren(overgevoelige hoofdhuid) Dit zou dus neerkomen op minder dan 1% van onze gebruikers. Als het product in uw oog komt geeft dit wel enige irritatie. Als dit gebeurt, direct uitspoelen met water.

Zijn er bijwerkingen? 
Nee, de enige bijwerking is dat u vol zelfvertrouwen de straat op kan! De vezels hebben geen effect op het bestaande haar.

Waar zijn de haarvezels van gemaakt?
Onze haarvezels zijn gemaakt van natuurlijke, gekleurde keratinevezels – hetzelfde eiwit dat menselijk haar vormt. Het keratine-eiwit is afgeleid van een natuurlijke bron en is qua structuur bijna identiek aan menselijk haar.

Hoe is de kwaliteit van jullie Huismerk haarvezels?
Deze komen van dezelfde fabrikant als van een aantal bekende merken. We kunnen de prijs laag houden omdat we in bulken inkopen en zelf de vezels in standaard navulzakken/sealbags doen. Wij gaan voor een lange termijnrelatie met de klant, en dit kan alleen met producten van hoge kwaliteit.

Wat is het verschil tussen HairSoReal en de vezels van het Huismerk?
Er is weinig verschil tussen deze twee producten, ze hebben allebei dezelfde ingredienten met het verschil dat de vezels van het huismerk iets fijner van kwaliteit is. De meeste klanten merken geen verschil.

Hoe lang blijven de haarvezels zitten?
De vezels blijven zitten totdat u uw haar weer (grondig) wast.

Kan ik er mee sporten?
U kunt er gewoon mee sporten, de vezels zullen door zweet niet worden weggespoeld. Zelfs met 1 of 2x kopje onder in het zwembad blijven ze met middellang haar redelijk op hun plek, uiteraard niet veelvuldig onder water zwemmen & in de haren wrijven.

Hoelang gaat zo'n busje/zak gemiddeld mee?
Dit loopt erg uiteen vanwege de mate van gebruik, schattingen lopen uiteen van 2 tot 4 weken voor een busje en 6 tot 18 weken met een 100gram navulzak.

Kunnen de haarvezels vlekken veroorzaken?
De vezels maken geen vlekken vanwege de kleurvastheid. Wel kan er in sommige gevallen een 'spoor' achterblijven op bijvoorbeeld een hoofdkussen of in een helm. Deze zijn eenvoudig weg te kloppen.

Welke kleur moet ik kiezen?
Gebruik de kleurkaart om de meest geschikte match voor uw haarkleur te vinden, waarbij u onthoudt dat u gemakkelijk kleuren kunt mengen voor verschillende combinaties. Ook kunt u foto's sturen via onze whatsapp link, of een email sturen naar [email protected] Dan kunnen wij een schatting maken.

Kunnen de vezels discreet verstuurd worden?
Onze producten worden altijd discreet verstuurd. Dus zonder productbeschrijving op het pakketje.

Hoe lang duurt het voordat het pakketje bij mij binnen is?
Wij versturen de pakketjes de eerstvolgende dag. De pakketjes worden via Post.nl verstuurd en komen meestal de dag daarna binnen.

Wat is het retourbeleid?
Wij hanteren een 30 dagen geld-terug-garantie. Voor de busjes geldt dat deze ongeopend dienen te zijn. Voor het versturen ons svp eerst een e-mail sturen via ons contact formulier. Daarna kunt u de producten retour sturen. (voldoende gefrankeerd)

Heeft u meer vragen? Twijfel niet, benader ons direct.