Hoe werkt het?

Zorg ervoor dat u de kleur kiest die het dichtst uw eigen haarkleur benadert, waarbij u onthoudt dat u gemakkelijk kleuren kunt mengen voor verschillende combinaties. 

Instructies aanbrengen Haarvezels

✓ STAP 1: Zorg ervoor dat het haar en hoofdhuid helemaal droog en schoon is. 

✓ STAP 2: Ga eerst met uw rug naar een grote spiegel staan(ooghoogte) en hou een kleinere spiegel voor u in uw hand of gebruik onze 360 graden spiegel. Op deze manier heeft u goed zicht op de bovenkant van uw hoofd om gericht de vezels aan te brengen.

Let op: Bij aanbrengen tot de haarlijn(voorhoofd) de eerste centimeter afschermen met je hand of onze haarlijn optimizer. Dit zorgt voor een natuurlijkere kleur overgang en dus een mooier resultaat. Anders kunnen de vezels te dichtbij de haarlijn komen te liggen en te duidelijk zichtbaar zijn. In dit geval ook liever te weinig dan te veel haarvezels aanbrengen. (less is more)

STAP 3Voorzichtig op het haar kloppen zodat de haarvezels zich verspeiden en in kunnen zakken.

STAP 4: Wij adviseren u om een zo droog mogelijke haarspray aan te brengen.(geen gel) Wij bieden daarvoor Fiberlock spray aan.
Voordat de haarspray droog is uw haar in model brengen met een borstel of kam met brede tanden. Niet te lang kammen, anders komen de vezels er weer uit en als u standaard haarspray gebruikt kunnen deze zelfs gaan samenklonteren. Tijdens het kammen zo min mogelijk de hoofdhuid aanraken. Föhnen wordt ook afgeraden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Twijfel niet, en druk hier voor uw vraag.